Biografie

Biografie Jeffrey Lake

Jeffrey Lake, geboren op 21 november 1985 in het schilderachtige Delft

Jeffrey Lake, geboren op 21 november 1985 in het schilderachtige Delft, verhuisde op jonge leeftijd naar het bruisende Den Haag, om zich uiteindelijk te vestigen in het gastvrije Rijswijk, waar hij alweer twee decennia zijn thuis noemt. Afkomstig uit een muzikaal gezin, werd de liefde voor zang Jeffrey als het ware met de paplepel ingegeven door zijn vader, de getalenteerde René van der Meer, die niet alleen zijn ouder, maar ook zijn grote inspiratiebron is. Als kind al ontpopte Jeffrey zich als een ware sfeermaker, gekenmerkt door eigenzinnigheid en een indrukwekkende eigen wil.

Op de jonge leeftijd van 16 jaar begaf Jeffrey zich in de wereld van modellenwerk, waar hij snel opviel en samenwerkte met verschillende gerenommeerde reclamebureaus. Hij werd zelfs het gezicht van een vooraanstaande Italiaanse kledinglijn. Deze periode markeerde slechts het begin van Jeffrey's veelzijdige carrière, waarbij hij tevens zijn talenten liet schitteren op het televisiescherm. Zo vertolkte hij gastrollen in populaire series als "Onderweg naar morgen", "Lotte", "Weet wat je date", "New Chicks", "GTST" en schitterde hij in diverse reclamespots.

Echter, zijn hart volgend, besloot Jeffrey zich volledig te wijden aan zijn passie voor muziek en ontpopte zich al snel tot een begenadigd zanger. Met vastberadenheid nam hij deel aan verschillende talentenjachten, waaronder de prestigieuze televisieprogramma's Idols, Popstars en Beat It. Ondanks enkele tegenslagen bleef Jeffrey geloven in zijn eigen kunnen en vond altijd de kracht om door te gaan.

In samenwerking met het gerenommeerde Rood-Hit-Blauw heeft Jeffrey bijgedragen aan diverse grootschalige evenementen, waarbij hij het podium deelde met bekende artiesten zoals Rein Mercha, Samantha Steenwijk, Jeffrey Kuipers, Boris (bekend van Idols), Wesley Klein (Popstars winnaar), Django Wagner, Willem Barth en tal van anderen.

Het jaar 2010 betekende een belangrijk keerpunt voor Jeffrey, toen hij zijn debuutsingle opnam. Hierop volgden diverse succesvolle singles, waaronder "Alleen nog maar jou", "Zonder jou" en "Bespeel me verleid me". Vastbesloten om zijn muzikale reis voort te zetten, presenteert Jeffrey nu met trots zijn langgekoesterde wens: het betoverende nummer "With Christmas". Hiermee hoopt hij een tijdloze kersthit te creëren die tijdens de feestdagen door menig radiostation zal worden omarmd. De release, uitvoering en digitale promotie worden met zorg uitgevoerd door het gerenommeerde label UltimateDisk, wat bijdraagt aan de veelbelovende toekomst van deze getalenteerde artiest.