Jeffrey Lake bezoekt RADIONL op woensdag 21 augustus

aug 20, 2019

Jeffrey Lake bezoekt RADIONL op woensdag 21 augustus

0
Share

Jeffrey Lake presenteerde 29 Juni jl. zijn nieuwe single “Mijn fantasie” in het Sir Winston Club te Rijswijk! De single is het resultaat van de samenwerking met Producer Justin Pieplenbosch en Platenlabel Rood-Hit-Blauw, het is de bedoeling dat hij hiermee doorbreekt als Nederlandse zanger.

Jeffrey: ‘Ik wilde eigenlijk al heel wat jaartjes een bepaalde sound creëren in Zuid-Amerikaanse stijl, zoals Enrique Iglesias en Marc Anthony dat doen, dat Latin soundje klinkt gewoon lekker. Je kunt op deze liedjes moeilijk stil blijven zitten. Dat gevoel is er op de Nederlandse markt eigenlijk niet meer. We hadden vroeger Jody Bernal en vanuit België Belle Perez, maar die hoor je op de radio nauwelijks meer.’

Producer Justin Pieplenbosch en Ronald Visch (RHB): We hopen op een mooi succes voor Jeffrey, maar zijn tegelijkertijd heel nuchter in dat soort dingen, ‘Het ligt aan Nederland of het goed wordt ontvangen’. We weten dat Nederland het kán omarmen vanwege het succes met dit genre in het verleden. Maar belangrijker nog: deze sound past bij Jeffrey en onze hoofdzaak is om een verlengstuk te zijn van de artiest. Hij is heel serieus en gaat er volledig voor. Hij doet er alles aan om verder door te breken, en verdiend een kans’ Wij zullen de plaat ondersteunen!

Woensdag 21 augustus zal Jeffrey te gast zijn in het programma “Op Volle Kracht” bij Hessel Wijkstra. Bekijk hieronder zijn videoclip.

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*