Nieuws

jun 20, 2019

Rood-Hit-Blauw Persbericht

Jeffrey Lake volgt zijn hart en verzameld goed en ervaren team om zich heen!
Al sinds 2010 is Jeffrey Lake bezig in de muziek en nam hij tal van singles op, waarbij de plaat ‘Out of my mind’ met DJ Jean de meeste media-aandacht kreeg. Jeffrey’s hart ligt echter het meest bij Nederlandstalige muziek, daarom is hij een samenwerking aangegaan met de producer die Tino Martin groot maakte, Justin Pieplenbosch. Hij is verantwoordelijk voor Tino’s hit ‘Jij liet me vallen’, en Platenlabel Rood-Hit-Blauw, een gereputeerde naam op het gebied van Nederlandstalige Produkties.
Jeffrey en Justin kennen elkaar van hun twintiger jaren in Zoetermeer, maar verloren elkaar daarna uit het oog. ‘Nu werken we weer samen,’ zegt Justin. ‘Toen we elkaar onlangs opnieuw leerden kennen had ik geen idee dat hij zong. Hij liet me wat dingen horen, maar ik vond volksmuziek eigenlijk niet zo bij hem passen. Het is een vlotte gozer en ziet er goed uit, als je hem ziet, zie je geen André Hazes. Ik dacht: hij moet gewoon iets doen met latin. Dat voelt hij precies hetzelfde. Nu hebben we drie liedjes klaar.’

Ronald (Rood-Hit-Blauw):

Leuk dat Jeffrey bij ons uitkomt! Hij maakte onlangs een afspraak en na het beluisteren van zijn single waren we direct om! Naast een prachtig liedje is Jeffrey heel erg gedreven en een erg goede zanger die alles aan boord heeft om te slagen. We gaan dan ook graag als team aan de slag en zullen hem steunen en adviseren in zijn carriere.

Link naar boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/jeffrey-lake/

Jeffrey Lake…..Alweer een Rood-Hit-Blauw Produktie!

Abonneer u nu op het youtube kanaal van RoodHitBlauw en blijf op de hoogte van het laatste nieuws !

Noot voor redactie:
Platenmaatschappij & Distributie: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl
RTV Promotie: Score Promotions ism Rood-Hit-Blauw
• Voor meer informatie, beeld- en videomateriaal, interviews, prijsacties kunt u een mail sturen naar Score Promotions info@scorepromotions.nl

Sticky
0
Share
sep 04, 2016

Nieuwe Single Is this love

Deze fantastische nieuwe engelstalige single is nu te downloaden  met onderstaande download knop.

Wil je dus genieten van een heerlijke zomerse plaat wacht dan niet en koop deze single voor maar € 0,99 cent.

Ook hierbij is een geweldige nieuwe videoclip gemaakt deze is in spanje opgenomen met geweldige beelden.

Visualsmedia was hierbij aanwezig  voor deze prachtige 4k videoclip.

De nieuwe ontwikkelingen voor de nieuwe single zal ergens eind dit jaar uitkomen wat dit zou gaan worden zal een up tempo worden. Met natuurlijk weer een spaans temprament.

Sticky
0
Share
jan 29, 2016

Nieuwe Single Oma

Lieve mensen download nu dit fantastische nummer OMA. Deze ballad is een gevoels nummer de belevenis die opa en ik hebben meegemaakt is verwerkt in de tekst. Jullie steunen mij hier enorm mee.

Sticky
0
Share
dec 16, 2015

With Christmas

Na een goeie zomerse knaller ( Alleen nog maar jou )  komt er ook dit jaar een engelstalige kerstnummer uit With Christmas.

Jullie kunnen dan ook vanaf nu de single dowloaden.

Dit zal mijn enorm veel helpen om hoog in de hitlijst te komen.

Ik zie graag jullie downloads binnen komen.

Sticky
0
Share
apr 13, 2015

Single Release Party 2015

Voor alle mensen, kennissen, familie en vrienden is er op 26 juni a.s. (2015) een single release party van Jeffrey Lake. Dit zal plaats vinden in de Sir winston Club te Rijswijk. Deze avond zal geheel verzorgd worden met diverse artiesten. Met o.a.: Mike peterson, Dennis bax, ATG & Remko harms (LA the voices), Denny Braaf, Lee-Ann, Nigel (Beat it) Nina (Bzet) Mario Mulder (Bzet) Karel ( The voice kids), Donny vd Roest, Rene vd Meer en Jan Raads.

Kaarten verkoop:

Prijs Early bird: € 7,50
Prijs Regular Ticket: € 10,-
V.I.P Tafel: € 250,-

Logo_SWMEclub

Sticky
0
Share